Шановні старшокласники! Інформація для вас!

Громадська Організація «Мережа Освітніх Консультантів», спільно з українськими та закордонними університетами ( Одеський національний економічний університет, Політехнічний університет м. Ченстохова, Криворізький національний університет, Кіпрський Міжнародний Університет, Ужгородський національний університет, Люблінський природничий університет, Криворізький державний педагогічний університет, Університет Лазарського Варшава, Університет Казімєжа Великого в Бидгощі, Житомирський державний університет ім. І. Франка, Люблінський політехнічний університет, Вроцлавський економічний університет) запрошують освітян та учнів старших класів взяти участь у І Міжнародному Марафоні «Професія - формула вибору»(16.06-17.06.2021).

У зв’язку з карантинними обмеженнями Марафон буде проводитись on-line можна буде ставити питання доповідачам та отримати відповіді стосовно будь-якої з представлених професій. Міжнародного Марафону «Професія-формула вибору».

Для отримання доступу до І Міжнародного Марафону «Професія-формула вибору» необхідно зареєструватись!

Реєстрація на сайті https://moku.com.ua/obery-profesiyu-svidomo/

Протягом 2 днів (48 годин) Марафону старшокласники зможуть познайомитись з 28 спеціальностями, їх основними характеристиками, напрямами навчання, навчальними програмами, можливостями реалізації особистості в обраній спеціальності, а також вимогами до особистості у вибраній спеціальності та перспективами працевлаштування.

Участь в І Міжнародному Марафоні «Професія-формула вибору» безкоштовна!

PS. Після закінчення Марафону всім бажаючим буде виданий Сертифікат. За всіма питаннями надсилайте повідомлення на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ДЕТАЛЬНІШЕ