В країну знань разом!

Надрукувати

Якщо розпочинати новий навчальний рік, то розпочинати яскраво! Саме такої традиції дотримується Центр вже протягом десятків років. З піснями, танцями, майстер-класами, іграми та естафетами, одним словом, у повній «творчій готовності», відбулось свято «В країну знань разом!».

Завдяки нашому постійному творчому партнеру – Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова (за що їм величезна вдячність!) – святкування Першого вересня стало ще більш колоритним.
Свято-Троїцький сквер, в якому відбувалось дійство, на час проведення перетворився на сцену під відкритим небом, на якій демонстрували свої таланти вихованці клубу спортивного бального танцю «Латинос» (керівник – Лілія Логвинченко) Алексейчук Андрій та Тимошенко Єлизавета із запальним «Ча-Ча-Ча»; вихованці народного художнього колективу театру-студії народного танцю «Віночок» (керівник – Валентина Орлова) із театралізованими хореографічними композиціями «Дзьобики» і «Пастушок»; народного художнього колективу ансамблю танцю «Едельвейс» (керівник – Світлана Якуба) з композиціями «Метелик» та «Ірландський танець».

А потужний вокал вихованців вокального ансамблю «Мелодія» (керівник – Ольга Якубова) та солістки вокальної студії «Унісон» (керівник – Ганна Усатюк) Єви Ейсмонтович було чутно на весь мікрорайон.

Долучитися до світу творчості мали змогу всі охочі під час майстер-класів від зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Метелик» (керівники: Олена Ліпшиць, Віта Лисенко, Олеся Фахрадова).

Іграми та естафетами розважав присутніх клоун Кльопа.

Тож, було на кого подивитись, кого послухати та у чому взяти участь, на будь-який смак. На згадку про свято на асфальті залишилися дитячі малюнки, малюнки-мрії, тож нехай дитячі мрії збуваються!

Дякуємо всім, хто долучився до свята, особливо нашим талановитим вихованцям та їх керівникам! Пишаємося вами! Вітаємо всіх з початком нового навчального року!