Обласний етап завершено

Екологічна просвіта – засобами мистецтва… Вже 10 років поспіль учні та вихованці навчальних закладів міста та області беруть участь у Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти загальноосвітніх та позашкільних закладів «Земля – наш спільний дім».

07 квітня 2017 року в приміщенні Херсонського державного аграрного університету відбувся обласний етап конкурсу, в якому взяли участь 16 команд з 13 районів Херсонської області, м. Каховки та м. Херсона. Наше місто представляли переможці міського етапу: команда «Планета» (керівник – Надточій Т.І.) Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 26 та команда «Діалог» (керівник – Вовк В.А) Херсонського центру дитячої та юнацької творчості.
Кожна команда-учасниця по-своєму розкрила головну тему цьогорічного конкурсу – «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони», але спільними для виступів стали: актуальність, оригінальність та творчий підхід. За результатами оцінок журі команда «Планета» посіла почесне ІІ місце.

Команда «Діалог» відзначена спеціальною грамотою Національного природного парку «Олешківські піски» та дипломом Комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради за активну участь в обласному етапі конкурсу.

Вітаємо команди з вдалими виступами! Так тримати!